Cine suntem

Hansa face parte din Grupul Amica, producător european de aparate electrocasnice cu activitate în peste 50 de ţări. Prin oferta noastră de produse moderne şi cu tehnologii de ultimă generaţie, transformăm experienţa zilnică a gătitului într-o bucurie permanentă.

 • Design inovator

  Depozit de mare capacitate

  Unul dintre cele mai moderne depozite din Europa. In September 2017, Amica opened a High Storage Warehouse – the highest facility of its kind in Poland and one of the highest ones in Europe. It has 26 thousand pallet spaces, which can accommodate 230 thousand pieces of large household appliances. The fully automated control system allows for the placement of about 1.6 thousand articles per hour. These technologically advanced solutions will enable the packing and delivery of products to customers even faster and more efficiently.
 • Design inovator

  Design inovator

  Câştigător al premiilor Red Dot în anul 2015 pentru noua gamă exclusivistă de aparate electrocasnice încorporabile Amica IN. şi Best of the Best Product Design în 2012 pentru linia de produse Zen în cadrul celui mai prestigios concurs de design din lume.
 • Calitate la cel mai înalt nivel

  Calitate la cel mai înalt nivel

  Produsele Hansa sunt recunoscute pentru nivelul înalt de calitate, certificat de numeroasele distincţii primite. Astfel, clienţii noştri se bucură de garanţia calităţii produselor noastre.
 • O gamă vastă şi variată de produse

  O gamă vastă şi variată de produse

  Oferta Hansa include aragazuri, cuptoare, plite, frigidere, maşini de spălat vase şi maşini de spălat rufe concepute pentru a răspunde perfect cerinţelor de design şi tehnologie ale numărului mare de clienţi.
 • Garanţia calităţii aparatelor electrocasnice de la Hansa

  Garanţia calităţii aparatelor electrocasnice de la Hansa

  Când achiziţionaţi un aparat electrocasnic sau pentru bucătărie de la Hansa, aveţi siguranţa că vă veţi bucura de toate avantajele: calitate, durabilitate, eficienţă şi eleganţă. Fiecare piesă produsă în fabrica noastră este certificată în ceea ce priveşte siguranţa la utilizare, compatibilitatea electromagnetică şi eficienţa energetică, precum şi conformitatea cu normele de mediu.
 • Tradiţie şi stabilitate

  Tradiţie şi stabilitate

  Angajaţii noştri lucrează pentru noi de generaţii întregi. Fiind o companie cu tradiţie şi având o poziţie consacrată pe piaţă, le oferim angajaţilor noştri stabilitate şi siguranţă la locul de muncă.
 • Noua siglă Hansa din anul 2015

Hansa

Hansa este o marcă europeană de aparate electrocasnice de renume, prezentă în peste 20 de ţări, aflându-se în topul preferinţelor clienţilor din Europa de Est. Cei aproximativ 70 de ani de experienţă în producţia de aparate electrocasnice ne-au permis să dezvoltăm o gamă vastă şi variată de aparate care să satisfacă cerinţele de design şi tehnologie ale milioanelor de clienţi.

Aparatele oferite de Hansa contribuie la crearea unui mediu plăcut şi primitor în bucătărie. Tehnologia inovatoare a aparatelor noastre modernizează şi revoluţionează orice bucătărie. Aspectul rafinat al produselor noastre se datorează nu doar designului unic, ci, mai ales, materialelor de înaltă calitate utilizate şi atenţiei oferite fiecărui detaliu.

Recunoaşterea calităţii şi încrederea clienţilor noştri reprezintă pentru noi cele mai importante aspecte. Iar noi răspundem cerinţelor acestora căutând în permanenţă soluţii noi şi inovatoare pentru a face activităţile de zi cu zi mai uşoare şi mai plăcute. Gama noastră de aparate combină cu succes tehnologia avansată, funcţiile unice şi designul sofisticat.

Cifre reprezentative pentru Grupul Amica

Mărcile noastre:

Logo Amica

Liderul de piaţă incontestabil din Polonia se extinde în Europa de Vest. Una dintre cele mai recunoscute şi de încredere mărci de aparate electrocasnice mari.

Logo Hansa

Marca preferată de pe pieţele de desfacere din Europa de Est. Se distinge în special datorită designului modern şi tehnologiilor avansate. Aparatele pentru bucătărie de la Hansa contribuie la crearea unui mediu plăcut şi primitor.

Logo Gram

Marca daneză de prestigiu cu peste 100 de ani de experienţă şi recunoscută pe întregul teritoriu Scandinav. Aceasta se distinge prin designul unic şi calitatea înaltă a produselor sale.

Logo CDA

O marcă britanică producătoare de aparate de înaltă calitate pentru bucătărie concepute pentru a satisface pe deplin cerinţele utilizatorilor. Având sediul în Nottinghamshire, CDA a funcţionat în mod independent până anul 1991, aducând în bucătăriile şi vieţile clienţilor produse practice şi elegante.

Gama globală

Milioane de clienţi din întreaga lume au încredere în produsele noastre

Mai multe despre noi

Aflaţi mai multe despre Grupul Amica

Play Video
 • Cine suntem
 • Grupul Amica
 • Grupul Amica în cifre
 • Istorie
 • Mărcile noastre
 • Gama globală
 • Mai multe despre noi